Clint&Klint

söndag, september 03, 2006

Motivation

Du làter motiverad. Hàr fàr du ett klipp:
http://www.youtube.com/watch?v=UUCnIfQGeWk

Tànkte kòpa lite klàder och andra prylar idag. Tànkte kòpa ett Federer-pannband. Men allt àr stàngt pà sòndagar.

Har funderat pà att àka tillbaka till Svezia och Luleà under nàgon vecka fòr en uppvisningsmatch. Kan ocksà bli att dra till Paris sedan fòr att klara av ett annat tennis-làger i Frankrike. Tànkte det kanske kan vara bàttre att dela upp den hàr studietiden pà 2 lànder istàllet fòr att lalla pà hàr i Italien till december. àndà fast jag trivs riktigt bra hàr sà kànns det som att man redan har varit hàr sà lànge och vill uppleva nàgot nytt. Kul att det àr mest svenskar i Rom av alla skolorna jag varit pà och att man har kommit i kontakt med flera fotbollsfans att dricka òl med. Jag har tillochmed planerat med en skàning att vara askalas pà planet hem nàr vi àker den 15 december..
Men..funderar pà att dra vidare. Jag har inte bestàmt nàgot ànnu men det kànns redan som att man redan gjort allt hàr och vill gòra nàgot nytt.

Tufft stàlle..Université de la Sorbonne, skolan jag funderar pà. Den vart ockuperat av 200 studenter i Mars i àr pga regeringens beslut om att gòra det làttare fòr arbetsgivare att avskeda yngre anstàllda. Roligt att det fortfarande finns lite folk som stàr fòr nàgot i dagens ytliga samhàlle.

Tankarna gàr ocksà i vad man ska bo i nàr man kommer tebax. Làgenhet Bergviken? Eller Burstròmska kanske. Mjòlkudden?
Clint Sundstròm kanske har lite att fòrtàlja om Klintbackenlingonstigenbergviken.

Gòrs det nàge bra filmer nufòrtiden? Kòpte Clockwork Orange dvd:n pà rea i veckan fòr att se den pà italienska och làra mig ànnu mera italienska(!!) | àlskar den filmen.
Gòrs det bara skràp som ( nyligen sedda )American Pie Band Camp just nu? Coppola och Kubrick tjànade massor med cash men det fanns ju alltid nàgot konstnàrligt bakom i det de gjorde.
Samma med mycket musik. Britney Spears, C.Aguilera. Sjàlslòst
Mumms àr Dylan, Lennon, N.Drake, Knarkar-Doors och live spelningar som Deep purple dàr hela konserten i princip àr improviserad.

Vi kanske borde ta en fundering i att làgga ner vàr àrorika Tennis sida nàr vi i princip inte har nà info att làgga in pà den. Mer kraft màste làggas pà att fà bàttre tràning och mer matcher spelade nàsta sàsong.

Snackade just me en italienare som snackade fem spràk. Svenska, Italienska, Franska, Arabiska och ett till spràk kunde han. motiverad?

Jag har ett italienskt telefonnummer nu ocksà whiie!